Maatwerk

Paul Bringmann, Founder en CEO La Place restaurants

Toen ik 1987 bij Vroom en Dreesman begon, werkte Guido al als rayonleider voor de toenmalige restaurants. De afgelopen 30 jaar heb ik Guido leren kennen als een een echte produkt foodie. Hij weet echt waar hij over praat en kent de grondstoffenmarkt als geen ander. La Place was en is een echt productiebedrijf, maar mede door Guido is het back of house georganiseerd als de beste supermarkt. Hij heeft ongelooflijk bijgedragen om van La Place een keten met de slogan: vandaag op het land morgen in het restaurant, waar te maken. Hij weet echt waar hij over praat en belangrijker nog hij kan de producenten daarvan overtuigen, en dat alles in de visie leven en laten leven. Van al datgene wat ik in de restaurantwereld heb gezien is er absoluut geen keten die dat beter doet. De laatste tijd heb ik met hem diverse restaurant projecten bij Google in Amerika gedaan, het is een genot om met hem te werken.
Als ik morgen nog een restaurantketen in Nederland zou openen, zou ik hem onmiddellijk vragen. Ik wens hem dan ook veel succes bij zijn bedrijf en kan hem honderd procent welgemeend aanbevelen. 


Paul Bringmann.

Cees Tammes, financieel directeur Motifact

Het verschil tussen de oplevering van onze nieuwe kantoorruimte en de werkelijke ingebruikname heet Maatwerk. Het kantoor werd door de verhuurder geheel kaal en leeg opgeleverd. Eigenlijk begint het dan pas. We wisten dat Maatwerk al inrichtingsprojecten had uitgevoerd in de horeca, dus waarom niet een kantoorruimte inrichten, met een lunchruimte, vergaderruimten en open werkplekken.
De eerste in-take verliep prettig en er onstonden gelijk al nieuwe ideeën. De presentatie van het inrichtingsplan werd gedaan voor het het managementteam. Door de flexibele opstelling van Maatwerk en het goed luisteren naar de feedback op het plan, hebben we een mooie indeling en inrichting van ons pand gecreëerd. Door de nauwe samenwerking met de aannemer is het plan ook volledig en perfect uitgevoerd. Maatwerk was voor ons de partner die veel werk voor ons uithanden heeft genomen, zonder dat er verstoring van onze business plaatsvond.

Cees Tammes.

Jeroen Rijpkema, directeur kwekerij Osdorp

Vanuit Kwekerij Osdorp hebben we Guido leren kennen als een echte partner. Vanaf de eerste dag hebben we samen veel tijd gestopt in het verbeteren van kwaliteit en zoeken naar synergie voordelen voor beide partijen.

Altijd met een positieve insteek en humor om voor beide het beste boven te halen. Kwekerij Osdorp heeft dan ook aan deze samenwerking veel te danken en ben ervan overtuigd dat door deze inzet en samenwerking kwekerij Osdorp naar een hoger plan is gebracht. Door deze aandacht en inzet kunnen nu wekelijks meer dan 200 mensen van een zinvolle dagbesteding genieten.

Jeroen Rijpkema.

Marko van Gaalen, directeur 50/50 Belmont

Guido heeft zich bijzonder hard gemaakt om La Place en het Leger des Heils aan elkaar te verbinden, met als resultaat een grote tuinderij van 50|50 Green in Ede. Veel bijzondere teelten, met als doel werk te genereren voor kwetsbare mensen. Met zijn unieke combinatie van humor, relativeringsvermogen, inhoudelijke betrokkenheid en gewoon doorduwen heeft hij ervoor gezorgd dat er een mooi project van de grond is gekomen. Wat Guido knap heeft gedaan, is om de commerciële wereld van La Place en die van de hulpverlening van het LdH aan elkaar te verbinden. Als je met ongeschoolde medewerkers tuinbouw bedrijft, gaat er ook wel eens iets mis. Guido begrijpt dit en weet dit binnen La Place over te brengen. Tegelijk is hij meer dan bereid om mee te denken hoe e.e.a. structureel beter kan, ook door andere partners aan ons te verbinden. Een mooi, uniek mens!.

Marko van Gaalen.

Sylvia Veldboer – Duchenne Parent Projects

Guido heeft belangeloos de organisatie voor het benefietdiner voor Duchenne op zich genomen van concept tot realisatie. Hij is als geen ander in staat om een wens of idee te vertalen naar een realiseerbaar plan.  Samenwerken met Guido betekent snel schakelen en het project realiseren binnen budget en tijd. Hij is kritisch, direct, punctueel, snel, realistisch en heeft enorm veel kennis en contacten. Doordat hij ook nog oprechte interesse in mensen heeft en een goed gevoel voor humor, heeft  de organisatie van www.duchennediner-Amsterdam.nl van idee tot eindresultaat al onze verwachtingen overtroffen.

Sylvia Veldboer.