Wie is Guido

De man achter Maatwerk.

Vanaf 1986 betrokken bij de ontwikkeling en doorvoering van het mooiste restaurant concept in Nederland. La Place Restaurants heeft zich ontwikkeld tot een voor elke Nederlander herkenbaar concept waar iedereen al eens binnen is geweest.
Van rayonleider, verantwoordelijk voor een aantal restaurants, via projectleider, verantwoordelijk voor alle nieuw- en verbouw van de restaurants, naar inkoop.

Als een vis in het water eerst alle non-food gedaan en de laatste 14 jaar verantwoordelijk voor inkoop en logistiek van alle verse grondstoffen. Alles zo dicht mogelijk bij de bron, gewoon met klompen aan het land op, soms de klompen vergeten en dan gewoon wegzakken in de klei van de polder.
Op de boot de gezondheid van de zalm inspecteren of nieuwe systemen binnen de veeteelt ontdekken.

En wat is er leuker dan projecten, met een duurzaam karakter, te initiëren, op te starten, en deze succesvol te implementeren in de bestaande exploitaties.
Oesterzwammen op koffiedrab, samenwerkingen met kwekers, die werken met dak- en thuislozen of re-integranten, zoals bij het Leger des Heils. Gebruik van zijstromen binnen de glasteelt.

Teveel om op te noemen, maar altijd met dezelfde gedachte: laat ik de wereld een beetje beter achter.

Al die jaren zo af en toe gevraagd om bij andere organisaties over de schouder te kijken, advies te geven of hele nieuwbouw plannen te ontwikkelen en uit te voeren.
Ook op inkoop en logistiek gebied van het vers segment werd diverse malen gevraagd naar mijn mening.

Nu kan ik al mijn kennis en kunde met u delen.

Ik verheug me nu al op samenwerking met organisaties die geïnteresseerd zijn in nieuwe en frisse ideeën.

Voor een volledig overzicht verwijs ik u graag naar mijn LinkedIn Profiel.

Prachtig om verbindingen te maken tussen producent en eindgebruiker