Advies

Wat doet Maatwerk

Uw probleem oplossen.

En die kunnen op een heleboel vlakken tevoorschijn komen binnen uw bedrijfsvoering. Ik ben niet van de dikke rapporten. Hands on, praktisch de uitdaging te lijf gaan en met een op maat gemaakte oplossing komen.

Elk bedrijf, ja, elke uitdaging is anders en er bestaat dus geen eenheidsworst. Die krijgt u dus ook niet, het ligt niet op de plank. Een goede formulering van uw uitdaging of eerst een snelle en goede analyse door mij zal de basis moeten zijn van verdere samenwerking.

Wat mag u van Maatwerk verwachten :

Duurzaamheid

In alles wat er gedaan wordt, of het nu inkoop, logistiek of bouw en inrichting is, wordt rekening gehouden met omgeving, milieu en, indien van toepassing, diervriendelijkheid. Het streven zal altijd moeten zijn om onze omgeving beter achter te laten dan dat wij hem zelf hebben gemaakt.

Nieuwe idee├źn op het gebied van de circulaire economie hebben grote interesse en worden met raad en daad ondersteund.

Inkoop

Doorgaan waar andere stoppen, hard op de inhoud, maar zacht op de relatie. Met een uitstekend netwerk binnen Nederland in de gehele supply chain, dus tot aan de primaire producent. Maar ook in Duitsland en de USA een goed werkbaar relatienetwerk. Zeer goed op de hoogte van inkoopkanalen en mogelijkheden binnen agf, vis, vlees en zuivelsector.

Inkoop is niets zonder logistiek. Het moet ergens vandaan komen en het moet ergens naar toe. Ook hiervoor is er voldoende kennis en ervaring om de meest moeilijke logistieke oplossing te bedenken en uit te laten voeren.

Bouw en inrichting

Een goed plan, vanaf scratch tot aan de oplevering. Startend met de inventarisatie van de wensen, lay out voorstellen, inrichtingsvoorstellen, materiaal- en leverancierskeuze. En vervolgens, na het akkoord een gedegen en strakke planning, binnen het gestelde budget.

En natuurlijk alle varianten hierop.