Actueel

September 2016 – December 2017

www.bakkervanmaanen.nl

Voor Bakker van Maanen, een mooi bedrijf met 52 eigen winkels, en voor de van Maanen Foodgroep (4 productie bakkerijen) de inkoop gestroomlijnd. Zowel op food als non-food gebied een aantal processen op gang gezet, waar het bedrijf nog jarenlang plezier van kan hebben. Daarnaast een hele mooie winkel in Den Haag en Delft mee helpen openen en het foodretail assortiment mogen sourcen en voorstellen.

www.rijkzwaan.nl

www.rijkzwaan.nl

Augustus 2016 – Juni 2017

Voor de Fa. Rijk Zwaan, zaadveredelaar, het pad naar de foodservicemarkt een beetje duidelijker gemaakt. Hoe bereik je als echte primaire producent de eindverbruiker, waarbij je rekening moet houden met een compleet ander verwachtingspatroon als in de retail.

Een hele leuke opdracht waarbij ik veel van mijn oude collega’s in inkoopfuncties sprak. In deze gesprekken inventariseerden we wat de wensen zouden kunnen zijn van bedrijfscateraars, foodservicerestaurants en daaraan gelieerde groothandels en hoe deze ingevuld zouden kunnen worden door Rijk Zwaan.

Een voor alle partijen zeer leerzame exercitie die door Rijk Zwaan zelf van opvolging is voorzien.

Guido ten Hengel blijft als zelfstandig ondernemer verssector trouw

"Prachtig om verbindingen te maken tussen producent en eindgebruiker"

Lees het artikel

Op 20 mei 2016 was er "uitzwaai en doorstart" borrel georganiseerd in Kwekerij Osdorp te Amsterdam. 

Tijdens de borrel werd de website gelanceerd en tegelijkertijd door de aanwezige geopend. Vanuit alle geledingen in de food industrie waren relaties aanwezig. Leuk om iedereen met elkaar te zien kennismaken, kaartjes uit te wisselen en praten over hun bedrijfstak.

Dank voor uw aanwezigheid. Mijn gezin en ik hebben het zeer gewaardeerd dat u met zovele aanwezig was.

Hieronder de eerste foto's en een link naar een site voor het album.